My 21th BIRTHDAY!


Nu är jag 21 år gammal. Firade med tjejerna och min pojk igår, och släkt idag på min dag. Ett år äldre...GRATTIS på mig!

Shorter and blonder.

Har både klippt mig och slingat håret senaste månaden, fräscht och lite ljusare, blir nog ännu ljusare till nästa gång det ska klippas, men otroligt nöjd, fina Emma som klippte och slingade.
 
Här ser ni först längden hon klippte(Vi fick dela upp det klippning och slingning på 2 ggr).
 
Och sen hur det blev efter slingningen.
SUPERFINT, vad tycker ni?

Outfits Of October.

Snart nytt år och jag har inte publicerat de tre sista månadernas outfits ännu, SÅÅ, får se till att göra det de närmsta dagarna!
Här är oktober, bara vardags/jobboutfits...
 
Ganska neutrala och inte så peppande outfits, men så blir det ibland, vilken är er favorit?
PUSS
 

God Jul.

Får hoppas att alla min vänner hade en bra julafton och en god fortsättning.
 
För mig har det varit mycket de senaste veckorna, mycket på jobbet och utanför och väldigt långa dagar, har kommit hem, ätit, duschat och gått till sängs, därav har det inte blivit någon uppdatering på bloggen alls på över 1 månad. Vi får se hur det blir de resterande dagarna på det gamla året och hur det nya kommer se ut. Det är ju min födelsedag på söndag, och firande på lördagen sen nyår, aka fullt upp.
 
Lyckades även få vinterkräksjukan den 23, så blev ett lite annorlunda julfirande för mig igår, idag mår jag ock bra, och inga spyor igår, så smittar nog inte efter denna natt. Ska försöka komma igång med lite inlägg de närmsta dagarna.
 
Hälsningar från sjuksängen igår, en tomteluvebild ska det va varesig man är frisk eller sjuk.
 
Ta hand om era nära och kära.
 
Puss//Felicia

RSS 2.0