Stockholm har då allt.


Foto/redigering-Jag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vackra stad

2012-04-07 @ 12:46:27
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

skönt med sol.

2012-04-07 @ 12:50:05
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: - bbella aka huuynh ::

sv:

eller hur ^^

2012-04-07 @ 12:58:14
URL: http://bellahuuynh.blogg.se/
Postat av: En chic mammas bekännelser

tack :) glad påsk !!



hoppas du får en fin dag !

2012-04-07 @ 13:21:26
URL: http://http//frureinhold.se
Postat av: Gabriella

SV: Tack!

Hihi vad roligt att höra! Har ingen film tyvärr men har spelat in en kort liten teaser inför vår dansshow så kan se om jag lägga ut den senare=)



Ja, vad vore lov lite plugg så säg?;) Nä skämt o sido, blir ju ofta lite plugg även fast man har lov.



Vilken härlig bild!

Fint med gula klackar där nedan!

Och åh vilka härliga kort på dig o din bror när ni var små=)

Kram

2012-04-07 @ 13:21:42
URL: http://elephantzoul.blogg.se/
Postat av: Marit

Vakkert! :D

2012-04-07 @ 13:25:30
URL: http://maritg.blogspot.com
Postat av: Elin

Per klubb blir det mer pengar ja, men inte per spelare. Ska spelarna tjäna mer pengar för att dom bor i Sthlm? Så överlägset bäst är inte Sthlm att man ska sätta olika värde på samma person. Klubben ska självklart få i inkomst i relativitet till kostnader. Självklart vet jag att det är dyrare att hyra in sig i en lokal i Sthlm än i Karlstad, men de sätter ändå inte samma värde i det pga var det ligger. Sthlms-lag har en tendens att tycka att de förtjänar mest i hela landet också. ENBART pga vart dom ligger. Och lite tråkigt är det, det tycker uppenbarligen du också, när svågerpolitik avgör något så viktigt som en lovande ungdoms framtid. De borde värna bättre om en sådan spelare. Särskild prestige måste det ändå vara att låta honom gå till en annan 08-klubb? Så är det ju i alla städer, man har alltid en extra rivalitetskänsla i att möta lag från samma område. så är det ju även utanför Sthlm. Derbyn är alltid derbyn, i alla sporter. Det är en fantastisk grej med sport det där, vilka känslor de kan skapa.

Visste inte ens att Huddinge hade ett lag. När börjar han träna med AIK då? Blir ju ofta så när man börjar bli lite äldre, att man fått ut det man kunnat få ut av en klubb, för att komma vidare i utvecklingen behövs det ombyte ibland, nytändning kanske, nytt folk, ny mentalitet, nya träningssätt, nya mål, ny omgivning som kan lära en nya saker.



Känner såklart igen Challe, men varför och hur hade jag ingen aning om :P Pinsamt dålig koll har jag för att vara sportintresserad. :P Tror du han orkar med ansvaret? Kommer ju bli en massiv press från publiken?



Så du väljer barcelona framför ett nytt resmål? Är väl tänkt att vi åker till London i fyra dagar i slutet på maj, sen har jag redan flygbiljetten till Tyskland i mitten på augusti. Det är väl det som är planerat.



Oj vilken skola går du på som har såna lov? :O Jag har haft tur då, för de flesta lov har det varit tvärtom för mig. Väldigt lite att göra egentligen, sen har det väl ibland varit så också att jag stressat som en galning innan lovet och efter lovet bara för att få det lite lugnt. Men överlag har jag fått mycket lov.



Har tänkt fråga dig länge, men glömt bort, varifrån har du fått inspiration till namnet på din blogg?

kramar

2012-04-07 @ 14:06:04
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Michelle MK

grymt vacker bild!



Glad påsk!!

2012-04-07 @ 18:05:41
URL: http://creamk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0